HYRA LOKALER

I den före detta skolan i När erbjuder Virudden Utveckling AB lokaler för uthyrning till näringsverksamhet och lokaler för privatpersoner eller företag för enskilda tillfällen. För samtliga hyresgäster finns möjligheten att av vid behov även disponera de gemensamhetslokaliteter som finns att hyra - Närheten, samlingssalen och köket.
Idag finns i Skolu många olika verksamheter och hyresgäster, bland annat: massage, gym, bibliotek samt olika föreningsverksamheter.

Alla våra företagslokaler samt stor del av övriga lokaler är anslutna till det optiska fibernätet. Det finns även portabel ljudanläggning och projekter att tillgå.

LOKALER FÖR NÄRINGSVERKSAMHET
MINDRE KONTORSRUM
Lokal på nedre botten ca 15 kvm, lämplig för kontor, behandling eller liknande. Väntrum finns i anslutning till lokalen.
STÖRRE KONTORSRUM
Lokal på nedre plan ca 24 kvm.
Ett vackert rum med fint bevarade kontorskåp. Ej ledigt för tillfället.
VERKSAMHETS- LOKAL
På övervåningen finns dena ljusa lokal på ca 60 kvm.
Lokalen har egen diskbänk med varnt och kallt vatten.
Möjlighet finns att hyra till närliggande lokaler, så att man disponerar hela övervåningen.

LOKALER ATT HYRA I SKOLU FÖR PRIVATPERSONER ELLER FÖRETAG FÖR ENSKILDA TILLFÄLLEN

Närheten - ca 50 m2
Lokal lämplig för föreningsmöten och familjefester med upp till ett 30-tal personer. Kan möbleras med långbord eller mindre gruppbord.
Samlingssal - ca 70 m2 (+ 50 m2)
Lokal lämplig för större föreningsmöten och familjefester. Kan möbleras och anpassas utifrån deltagarantalet med biosittning, långbord eller mindre gruppbord. Möjlighet finns också att använda den angränsande lokalen Närheten.
Köksavdelning
Ligger i anslutning till Samlingssalen och kan även nyttjas vid hyra av Närheten. I köket finns spis, stor kaffebryggare, mikro, kyl, frys, arbets- och diskbänkar samt diskmaskin. Praktisk dörr direkt ut till lastbrygga för intag av varor och catering.
Närheten och Samlingssalen bokas genom Leni Hedin, mobil 073 067 16 02.

MINISPA

Det finns en bastu och ett minispa men det är stängt tillsvidare.

Vid frågor kontaka Erling Häglund på tfn 070-789 21 56.